Hledáte kreativní program na podzimní prázdniny? Přihlaste se na naši divadelní dílnu, kterou pořádáme ve spolupráci s akademií vitae.

Účastníci budou pod vedením zkušených lektorek zkoumat historii pomocí pamětnických příběhů ze sbírky Paměti národa. Příběh Nicholase Wintona a dětí, které zachránil před nacisty, budou zpracovávat v divadelních cvičeních, ze kterých vzniknou scénické etudy. Ty pak budete moci zhlédnout v krátkém závěrečném představení pro rodinu a známé ve středu odpoledne. V ceně tábora je oběd a dvě svačiny.

Kdy? 28.10. – 30.10.2024, 9:00 –16:00
Kde? Uvidíme se v prostorách Školy Vitae na Praze 11 (a okolí)
Pro koho? Věk 11–15 let, minimální kapacita 8 / maximální 15 dětí
Za kolik? 2250 Kč (vč. stravy – v ceně je oběd a dvě svačiny)
Přihláška: V tomto formuláři.

Táborem děti provedou:

Dominika Mithofer je lektorka a metodička zážitkových workshopů Paměti národa, v minulosti byla také lektorkou divadelního ateliéru na Praze 4. Má za sebou studium výchovné dramatiky na DAMU a estetické výchovy na MUNI a je pedagožkou literárně-dramatického oboru na ZUŠ Louny. Podílí se také na vzdělávacích programech České filharmonie a FOK a je ředitelkou hudebně-divadelního Festivalu HABROVKA. Autorsky se realizuje v hudebním projektu DOTmy.

Barbora Černochová je lektorka divadelního ateliéru na Praze 7. Má za sebou studium výchovné dramatiky na DAMU a vede literárně-dramatický obor na ZUŠ Klecany. Jako herečka účinkuje v Divadle Minor a ve studiu Damúza. Je také spoluautorkou představení pro nejmenší Divadlo Na kárce.